Foto: Jan van der Steen.
Foto: Jan van der Steen.

Langere reistijd naar Bernhoven door onderhoudswerkzaamheden

Verkeer en vervoer 1.866 keer gelezen

REGIO | Door onderhoudswerkzaamheden wordt het verkeer in en rond Uden omgeleid. Een van de plaatsen waar het verkeer wordt omgeleid is de rotonde voor Bernhoven. Daardoor kan oponthoud ontstaan. Bezoekers van Bernhoven moeten rekening houden met ongeveer een half uur extra reistijd. De werkzaamheden duren tot en met 28 augustus.

Het oponthoud geldt met name voor verkeer dat vanuit de richting Eindhoven en Oss naar Uden komt. De provincie Noord-Brabant voert op een gedeelte van de N264 van 29 juli tot en met 28 augustus onderhoudswerkzaamheden uit. De haakse bocht van de N264 ter hoogte van de op- en afrit A50 wordt ruimer gemaakt. Hiermee verbetert de veiligheid en de doorstroming richting de N264 en A50.
Tussen 29 juli en 28 augustus is de oprit 13 richting Eindhoven en de afrit 13 vanaf Oss richting Uden dicht voor alle verkeer. Op 5 en 6 augustus zal afslag 13 vanuit Eindhoven richting Uden Centrum tot de rotonde Wilhelminastraat worden afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. Op 19 en 20 augustus zal oprit 13 vanuit Uden richting Oss worden afgesloten vanwege asfalteringswerkzaamheden. De omleidingroutes die worden ingesteld zijn afgestemd met Rijkswaterstaat en de gemeente Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant