De omleiding van 18 september tot en met 29 september.
De omleiding van 18 september tot en met 29 september.
Plattegrond omleidingen

Onderhoudswerkzaamheden riolering Wilhelminastraat

Verkeer en vervoer 2.254 keer gelezen

UDEN | Het riool wordt gerenoveerd in de Wilhelminastraat van 21 augustus tot en met 6 oktober. De werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd. Tijdens deze fases worden enkele verkeersmaatregelen toegepast, waaronder een parkeerverbod en twee keer een gedeeltelijke wegafsluiting.

De renovatie wordt uitgevoerd met de zogenaamde 'kous-methode'. Daarbij wordt een nieuwe kunststof leiding ín de bestaande riolering geplaatst. Daardoor hoeft de straat niet of slechts beperkt opengebroken te worden en blijft de overlast voor omwonenden tot een minimum beperkt. Als tijdelijk alternatief voor het te renoveren riool wordt een bovengrondse persleiding aangelegd, evenals enkele pompinstallaties die het rioolwater oppompen.

Omleiding verkeer
In de eerste en derde fase wordt (een gedeelte van) de Wilhelminastraat afgesloten (zie afbeeldingen). Het verkeer wordt dan omgeleid met behulp van bewegwijzeringsborden en verkeersregelaars. Ook zal er tijdens de werkzaamheden een verkeersverbod gelden voor (een gedeelte van) de Wilhelminastraat en het Willem Alexanderhof. Betrokken bewoners worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

De omleiding van 28 augustus tot en met 15 september.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant