Ran-D (Randy Wieland).
Ran-D (Randy Wieland).

Wereldwijd succes voor Ran-D uit Zeeland met monsterhit Zombie

Algemeen 6.134 keer gelezen

ZEELAND | Zombie scoort niet alleen goed op de dansvloer. De monsterhit van hardstyle dj/producer Ran-D (Randy Wieland) uit Zeeland (gemeente Landerd) behaalt in verschillende landen in de Spotify Charts een hoge positie. Aan het succes van Zombie komt voorlopig dus nog geen eind.

De hoogste notering van Zombie valt momenteel te noteren in Chili, waar de plaat op plek 1 staat. In Nederland staat Zombie op plek 6, Oostenrijk volgt met een 4e notering. Maar ook in Duitsland (13), België (23), Finland (24) en Noorwegen (21) staat Zombie prominent in de charts.

Zombie werd voor het eerst gedraaid op Qlimax 2016, waar Ran-D optrad als surprise-act. Sindsdien volgt het ene succes na het andere. Ran-D verkocht AFAS Live uit met zijn solo-event X-Qlusive Ran-D en ondertussen groeide Zombie uit tot de hit van het jaar. De hoge noteringen in de charts bewijzen dat opnieuw.

Zombie is wereldwijd op zowel grote als kleine evenementen gedraaid. Niet alleen door Ran-D zelf, maar ook door andere hardstyle dj's. Daarnaast zat de track in diverse toonaangevende podcasts. Zombie mag daarom met recht een floorfiller van formaat worden genoemd.

Bekijk de videoclip hier: 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant