Afbeelding

B.O.F. bestaat vijf jaar en viert feest in de Pul op 24 september

Algemeen 595 keer gelezen

UDEN | Een mooie mijlpaal voor de band B.O.F. (Barrel of Fun). Zij bestaan dit jaar vijf jaar en dat vieren ze op zondagmiddag 24 september van 14.00 tot 18.00 uur in De Pul.

Vijf jaar geleden hebben een paar vrienden de band Barrel of Fun opgericht. De naam betekent 'een hoop lol' en dat staat bij de leden dan ook voorop. Ze spelen voornamelijk covers van bekende popnummers, overgoten met een eigen sausjes. Het genre bestaat uit nummers uit de jaren '60 tot nu. Denk aan C.C.R., C.S.N.Y, The Eagers, Tina Turner, maar ook Ilse DeLange. Ook Nederlandstalige- en Brabantse liedjes en Indorock staan op het repertoire. Daarnaast heeft de band ook een aantal eigen nummers, die deze middag in De Pul zeker niet zullen ontbreken.
"Ons eerste jubileum wilden we graag in Uden vieren, omdat we hier begonnen zijn", laat de band weten. "Daarnaast leek het ons wenselijk, om de opbrengst van het jubileum aan een goed doel in Uden te besteden." De keuze voor dat goede doel was snel gemaakt."Het optimaal geschikt maken van speeltuin De Wiebert voor het samen spelen van kinderen met en zonder handicap." De vrijwilligers van speeltuin De Wiebert verlenen op de feestmiddag de nodige hulp, om er een geslaagd jubileum van te kunnen maken. B.O.F. zal samen met de vrijwillige medewerking van de Osse band Trents en D.J. Rosa (12 jaar-kinderdisco) voor de muzikale invulling zorgen. Voor elk kind is er een verrassing. De totale opbrengst wordt besteed aan het project van speeltuin De Wiebert.

De entree bedraagt drie euro. Voor meer informatie kijk op de website www.barreloffun.nl.

                                                                

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant