De winnaarsvan de clubkampioenschappen van de Leemskuilen.
De winnaarsvan de clubkampioenschappen van de Leemskuilen.

Clubkampioenschappen Golfpark De Leemskuilen

Algemeen 1.418 keer gelezen

UDEN | De clubkampioenschappen van De Leemskuilen werden zaterdag 16 en zondag 17 september gehouden op het golfpark in Uden.

De clubkampioenschappen zijn altijd een klasse apart op de evenementenkalender. Dat geldt voor de ruim 60 deelnemers maar ook voor het team van greenkeeping. De baan lag er weer prachtig bij met snelle en eerlijke greens. Dus met zo'n baan en het zonnige weer waren alle ingrediënten voor een mooi kampioenschap gegeven. Zaterdag werd er al door menig golfer een mooie sportieve prestatie neergezet waarna op een zonnige finale zondag de beste 36 golfers streden om de titel Clubkampioen 2017.

In de categorie 'Strokeplay met handicapverrekening', totaal aantal slagen van twee maal achttien holes minus de handicap, werd bij de heren de winnaar Piet van Esch met 104 slagen en bij de dames Emma van de Ven met 116 slagen. Uit de categorie 'Strokeplay Bruto', totaal aantal slagen van twee maal achttien holes, werd clubkampioen Gerard de Veer met een zeer mooie score van 123 slagen. Bij de dames werd Marion van de Ven winnares na een spannende play-off op hole 9 met Annie van Berloo.

Uitslagen
Bij de strokeplay dames werd Marion van de Ven eerste (155), gevolgd door Annie van Berloo (155) en Joke de Schipper (157). Bij de heren won Gerard de Veer (123), gevolgd door Herman de Reus (127) en Djorgo Gubbels (129). Bij strokeplay netto won bij de dames Emma van de Ven (116), gevolgd door Riet van Esch (128) en Bertilia Terborg (130). Van de heren werd Piet van Esch (104) eerste, gevolgd door Jan Schuurmans (105) en Pierre van de Oever (107).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant