Zorghotel Udens Duyn breidt uit.
Zorghotel Udens Duyn breidt uit.

Zorghotel Udens Duyn opent 22 september revalidatieafdeling

Algemeen 444 keer gelezen

UDEN | De nieuwe revalidatieafdeling van Zorghotel Udens Duyn wordt op vrijdag 22 september in besloten kring geopend.

Udens Duyn is een plek waar mensen kunnen herstellen na een operatie, tijdelijk zorg ontvangen totdat zorg thuis weer mogelijk is of even ontspannen met zorg binnen handbereik. "Met de komst van de revalidatieafdeling is het aanbod van het zorghotel nog completer", laat manager Marco Brisko weten. Op de vernieuwde bovenste etages werken de gasten in een sfeervolle hotelsetting aan hun herstel, samen met de professionele zorgverleners van BrabantZorg, om thuis zo zelfstandig mogelijk de draad weer op te pakken. Corina van de Ven, manager zorgexpertise bij BrabantZorg: "Revalideren na bijvoorbeeld een operatie in het ziekenhuis was al mogelijk. Nu bieden we ook complexere zorg. Denk aan mensen die een herseninfarct hebben gehad of mensen met meervoudige problematiek."
Het hotel biedt faciliteiten zoals een moderne revalidatie- en oefenruimte waar gasten tijdens hun verblijf gebruik van kunnen maken. Marco Brisko: "Wij passen de kamers van ons hotel aan op de zorgvraag van onze gasten. Alle benodigde hulpmiddelen zoals een tillift, douchestoel of hoog-laagbed zijn voorhanden. Wij verwelkomen ook gasten zonder zorgvraag. Aan hun kamer is niet te zien dat zij in een zorghotel verblijven.
De verblijfkosten voor Udens Duyn worden vaak deels vergoed via de aanvullende zorgpolis van de ziektekostenverzekering. Bekijk de mogelijkheden op www.hoteludensduyn.nl of neem contact op via telefoonnummer (0413) 712 550.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant