Een still uit het barbecuelied.
Een still uit het barbecuelied.

Kees Diks en Jan Kees den Hartog brengen bezoekje aan Uden

Algemeen 1.940 keer gelezen

UDEN | Entertainer Kees Diks van de ludieke hit 'Het Barbecuelied' (Barbecue, barbecme, barbeceverybody) en schrijver Jan Kees den Hartog van de succes-thrillers 'Mandaat' en 'Incognito' komen samen naar Uden op 23 september.

iks en den Hartog, beiden oud-Udenaren, leerden elkaar 35 jaar geleden kennen. Diks was legendarisch als bandparodist en Den Hartog die werkzaam was in de platenindustrie werd direct zijn manager. Jaren reisden ze samen de Benelux af. Daarna vertrok Den Hartog naar Bonaire en Diks naar Spanje. Hoewel ze hun eigen pad kozen bleven ze contact houden. 35 Jaar later schrijft Den Hartog de tekst voor 'Het Barbecuelied' voor Diks en is de in Spanje gemaakte videoclip goed voor ruim 6 miljoen streams en downloads. De Telegraaf noemde het zelfs "De zomerhit van 2017". Op 15 juni heeft Den Hartog zijn tweede thriller 'Incognito' gepresenteerd. De boekpresentatie vond plaats in zijn woonplaats Bonaire. Op 23 september komt 'Incognito' officieel in Nederland uit. De eerste thriller van Den Hartog was 'Mandaat' uit 2013. Beide romans zijn zeer enthousiast ontvangen door de lezers.

Den Hartog presenteert en signeert zijn boek van 12.00 tot 13.30 bij boekhandel Bert van der Heijden aan het Mondriaanplein in Uden. Hij zal Diks het eerste exemplaar overhandigen. Om 15.00 uur schuift hij aan als sidekick van Diks tijdens een interview voor de nieuwe docureeks 'Sterren van het internet'. Dit programma wordt opgenomen bij café Het Stulpke. Aansluitend is er rond 16.00 uur een cd-signeersessie en een meet & greet met beide heren. Uiteraard is iedereen van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant