SamenLoop voor Hoop wordt ook in Uden gehouden.
SamenLoop voor Hoop wordt ook in Uden gehouden.

SamenLoop voor Hoop wordt gehouden in Uden

Algemeen 1.029 keer gelezen

UDEN | Over 365 dagen, op 22 september 2018, start in Uden de SamenLoop voor Hoop: een 24-uurs wandelestafette voor iedereen die iets tegen kanker wil doen.

Dit evenement wordt georganiseerd door een team van vrijwilligers uit Uden en omgeving die, verdeeld over verschillende commissies en allen op basis van hun eigen expertise en netwerk, actief hun bijdrage leveren.

Het doel: sámen het leven vieren, mensen verbinden, aandacht voor gezond leven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding.

KWF Kankerbestrijding
De SamenLoop voor Hoop is een initiatief van KWF Kankerbestrijding. Gedurende een 24-uurs wandelestafette, in teams, wordt er samen met lotgenoten stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd.

SamenLoop voor Hoop
Elk team kan een eigen actie starten om hun deelname te promoten. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Openheid en eensgezindheid zijn sleutelwoorden die de SamenLoop voor Hoop typeren.

Verbinden, aandacht en genieten
Naast het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek wil de organisatie van de SamenLoop voor Hoop in Uden vooral ook mensen met elkaar en met de samenleving verbinden. Samen genieten van een mooi evenement, waarbij we een actieve bijdrage leveren aan een gezonde leefwijze en aandacht hebben voor mensen met kanker.

Actieve rol
Mensen die graag een rol willen spelen bij de organisatie van dit evenement kunnen zich aanmelden via samenloopuden@gmail.com en geef in het kort aan waarmee je wil helpen.

Volg ook de Facebookpagina van SamenLoop voor Hoop in Uden https://www.facebook.com/slvhUden/ om op de hoogte te blijven.

Voor de wandelaars: houd 22 en 23 september 2018 alvast vrij in je agenda!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant