Zomer in je bol met Vamos! (foto: Corne´ van der Stelt)
Zomer in je bol met Vamos! (foto: Corne´ van der Stelt)

Musicalcomedy Vamos! houdt het zomergevoel vast in Markant

Algemeen 347 keer gelezen

UDEN | De zomer lijkt voorbij en de herfst is alweer in zicht, maar met Vamos! wordt het zomergevoel nog even vastgehouden. In deze zomerse musicalcomedy vertrekken drie vrouwen naar Spanje om daar een B&B te beginnen. Daar begint het feest, maar ook de ellende… Vamos! is geïnspireerd op tv-series als Het Roer Om en Ik Vertrek. De musical is op 5 en 6 oktober te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

Drie heel verschillende vrouwen (Lenette van Dongen, Carolina Dijkhuizen en Cystine Carreon) besluiten hun levens achter zich te laten en het avontuur aan te gaan. Zonder elkaar te kennen vertrekken ze naar de Spaanse zon en rijden ze hun nieuwe toekomst tegemoet. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude, afgebladderde B&B in Andalusië, een spontane aankoop die er heel anders uitziet dan op de internetadvertentie. Dan begint het feest, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans. Dat blijkt heel onhandig in het land waar het woord 'mañana' is uitgevonden. En wat gebeurt er als de dames de 'verspaanste' Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp jr.) tegen het lijf lopen? Lukt het de drie vrouwen om hun levens weer glans te geven? Of staat hun grauwe verleden in Nederland in de weg van een sprankelende toekomst in het zonnige Spanje? Vamos! is een voorstelling vol humor, spanning, avontuur en herkenning.

Vamos! is op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten € 39,50 (excl. ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant