'Wij Trouwen' komt naar Uden.
'Wij Trouwen' komt naar Uden.

Unieke trouwbeurs 'Wij Trouwen' op zondag 22 oktober in Uden

Algemeen 899 keer gelezen

UDEN | De nieuwe trouwbeurs 'Wij Trouwen' wordt op zondag 22 oktober van 10.00 tot en met 16.30 uur gehouden in Uden.

"'Wij Trouwen' is een nieuwe trouwbeurs waarin verschillende ondernemers samenkomen om een topbeurs te organiseren waarin alleen de beste in het vak aanwezig zijn", aldus de organisatie.

"Van ieder aspect van trouwen is er een ondernemer aanwezig die je hier uitgebreid over kan informeren. Dus wanneer je de beste ondernemers in de trouwwereld onder een dak wilt hebben, kom je naar de Wij Trouwen beurs in Uden!"

Deze bruidsshow (ook voor de bruidegom) is een nieuw concept dat in het leven is geroepen door verschillende bedrijven in de bruidsmode branche.

"Op deze dag zullen we alles presenteren voor jullie trouwdag, van jurken, pakken en tenten tot make-up, muziek en de bruidstaart, het complete plaatje", laat de organisatie weten. "Het idee kwam voort uit de vraag van verschillende bedrijven om zelf een show te organiseren. Door met een select aantal bedrijven samen de handen in één te slaan, hopen we een persoonlijkere band met de klant te kunnen krijgen dan op de grotere beurzen van Nederland."

Meer informatie
'Wij Trouwen' wordt gehouden bij de Rondweg 13 in Uden. De entree is gratis. Reserveren kan via de website www.wijtrouwen.nl. Dan ben je verzekerd van een stoel tijdens één van de shows. Er is een show om 11.30 en eentje om 14.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant