Izaline Calister en Peer de Graaf.
Izaline Calister en Peer de Graaf.

Theaterspoor presenteert De Liedjesatlas in De Pul

Algemeen 479 keer gelezen

UDEN | Theaterspoor presenteert vrijdag 20 oktober de voorstelling De Liedjesatlas in De Pul in Uden. Aanvang om 15.00 uur. De entree is gratis, wel graag reserveren via de website www.theaterspoor.nl.

Peer, Izaline, Thijs & Daniel reizen in deze voorstelling samen de wereld rond en zingen de leukste traditionals van de landen die ze aandoen. Wat maakt de leukste kok van Suriname klaar? Hoe ziet een school in Afrika er uit? Welke dieren wonen er in Indonesië? Wat krijg je in een Spaans restaurant op je bord?

Rasentertainer Peer de Graaf, zangeres Izaline Calister (ook wel de koningin van Curaçao genoemd), pianist Thijs Borsten en gitarist Daniel Moraes laten kinderen horen en ervaren wat hun leeftijdgenoten in andere landen leuk vinden en met wat voor muziek zij daar groot worden.

Laatste nieuws: Roël Calister komt met zijn percussie de begeleiding versterken. Roël – de broer van Izaline – stond al eerder in de Pul met zijn groep Drum Drum Drum.

Creatieve Speelplaats
De Creatieve Speelplaats van Kunst & Co gaat deze middag mee op reis. De koffers zijn gevuld met verschillende materialen.

Na de voorstelling kunnen kinderen als souvenir zelf een ansichtkaart maken. Inspiratie uit de voorstelling en zelf kiezen met welk materiaal. De gemaakte ansichtkaarten mogen mee naar huis en misschien wel op de post naar een vriendje of vriendinnetje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant