MOMfest vind jaarlijks plaats eind januari en bestaat sinds 1993.
MOMfest vind jaarlijks plaats eind januari en bestaat sinds 1993.

Laatste editie MOMfest aan de Bolst in Erp

Algemeen 1.570 keer gelezen

ERP/MARIAHEIDE | MOMfest trapt op zaterdag 27 januari het festivalseizoen af met de 25ste editie in de MonsterHallen aan de Bolst in Erp. Het wordt een feestelijke editie met een klein randje. Dit wordt namelijk de laatste keer in deze vorm in de MonsterHallen aan de Bolst tussen Erp en Mariaheide.

Hoe MOMfest 2019 eruit gaat zien, blijft nog even geheim. De organisatie laat weten dat 'een monster van 25 jaar niet zomaar ophoudt te bestaan'.
Volgend jaar pakt de organisatie nog één keer groots uit in de bekende vorm. "Het 25-jarig jubileum is een feestje dat zeker gevierd mag en moet worden. Het is de laatste kans om straks nog een keer deelgenoot te worden van MOMfest op deze bijzondere locatie tussen Erp en Mariaheide."

MonsterHallen
MOMfest vind jaarlijks plaats eind januari en bestaat sinds 1993. Voorheen ging het festival door het leven als Monsters of Mariaheide, maar sinds er veel minder decibellen geprogrammeerd worden, is de naam veranderd.
Bekendere namen als Living Colour, Dog Eat Dog, Anneke van Giersbergen, Heideroosjes, Green Lizard, Peter Pan Speedrock en de BZB traden op tijdens MOMfest. Ooit begonnen in een klein feestzaaltje, maar het het concept barstte op een gegeven moment uit zijn voegen. In 2006 vond het eerste Monster Festival plaats in een grote manege, vanwaar ze in 2009 de overstap maakte naar de MonsterHallen aan de Bolst tussen Erp en Mariaheide.

Line-up
De voorverkoop is begonnen. Alle digitale loketten op www.momfest.nl zijn 24/7 geopend. Met gepaste trots geeft MOMfest een deel van haar line-up 2018 prijs (zie hieronder). Kijk voor nog meer namen op www.momfest.nl.

Infloyd, één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Europa besluit met een lange show de avond.
Dool, de nieuwe band van BN-er Ryanne van Dorst, alias Ella Bandita.
VUUR, Anneke van Giersbergen met haar nieuwste project.
DeWolff, voor de tweede keer op MOMfest en niet zonder reden.
Full Nelson, de Limp Bizkit tribute van Nederland.
5150, eindelijk staat de beste Van Halen tribute ook op MOMfest.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant