Afbeelding

Koor zonder Noten sluit jubileumjaar af.

Algemeen 685 keer gelezen

Uden l Het is een druk jaar geweest voor Koor zonder Noten.  In hun jubileumjaar hebben ze tien gratis concerten gegeven, de meesten in verzorgingshuizen in de regio. Er zijn er nog een paar te gaan. Op 24 oktober treedt het koor op in Simeonshof in Erp. Het Kerstoptreden tot slot vindt plaats bij Dansschool Amigo in Uden op 15 december.

Daarnaast is er op 5 november voor alle muziekliefhebbers een meezingmiddag in de Eigen Herd aan de Rooijsestraat. Een gratis optreden vanaf 13.30 uur en voor iedereen toegankelijk. Op die middag is ook Irish Koffie te gast. Een gezellige band met vier muzikanten. Zij zingen Ierse en Schotse ballades en stoere zeemansliedjes. Irish koffie laat weten tijdens de repetities in Uden uitsluitend koffie te drinken! 

KZN heeft dan een prachtig muzikaal jaar achter de rug en gaat zeker met net zoveel enthousiasme verder.  Dit alles onder de bezielende leiding van Dorien Nieuwint. Nu zijn ze nog heel hard op zoek naar een gitarist ter aanvulling van het combo en een geluidsman. Voor informatie kan men zich wenden tot het bestuur ,tel.nr. 06-22438958, of contact zoeken via de website.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant