Snollebollekes.
Snollebollekes. Foto: Ties van Dooren

't Verkleedbal voor gehandicapten op 5 november voor de 21e keer

Carnaval 1.031 keer gelezen

NISTELRODE | Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal organiseert voor de 21e keer haar jaarlijks verkleedbal, dat inmiddels in heel Bernhezer en verre omstreken een begrip geworden. Op 5 november tussen 13.00 en 17.00 uur beleven veel geestelijke en lichamelijk gehandicapten van alle leeftijden, samen met hun begeleiders een geweldige carnavalsmiddag in Partycentrum 't Maxend in Nistelrode.

Het programma is opnieuw veelbelovend met een optreden van Snollebolleke, Dj Bertie Lukano en lokale muziekkapellen. Zo zijn er prijzen te winnen voor de mooist verklede gasten, en word er een prins of prinses gekozen voor een dag. Om activiteiten als deze te kunnen blijven organiseren is de Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal afhankelijk van vele vrijwilligers, sponsors en donaties.

Binnenlopen
Loop gerust op 5 november binnen en kijk hoe deze middag is voor deze groep mensen. De entree is gratis. Het jaarlijks verkleedbal van Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal is inmiddels een begrip in Bernhezer en verre omstreken.

Mooist verkleed
De organisatie kiest ieder jaar de mooist verklede persoon waarvan de eerste drie met een mooie beker naar huis gaan. Ook is er nog een prins/prinses verkiezing die gedaan wordt door een van de vele carnavalsverenigingen die aanwezig zijn.

Meer informatie
Voor info www.bernhezergehandicaptenbal.nl, of mail naar info@bernhezergehandicaptenbal.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant