Theater Markant in Uden opent op zaterdag 25 november haar deuren voor alle feestbazen.
Theater Markant in Uden opent op zaterdag 25 november haar deuren voor alle feestbazen.
WINACTIE

Sjieke Bazen brengen feest naar Uden toe met line-up vol DJ's

Algemeen 1.865 keer gelezen

UDEN | Met de belofte 'Sjieke Bazen brengen feest' lanceerden dj's Stiek en Sjek samen met MC Rems afgelopen januari de act Sjieke Bazen. Fans weten inmiddels al dat het muzikale trio elk feest op z'n kop zet, maar op zaterdag 25 november maken zij hun feestbelofte in de meest pure vorm waar: het BAZENfeest!

Theater Markant in Uden opent op zaterdag 25 november haar deuren voor alle feestbazen die klaar zijn om de tent samen met het sjieke trio op z'n kop te zetten.

De Sjieke Bazen, bewapend met confetti en hits, delen deze avond het podium met artiesten als StukTV, Ouwe Jongens Krentebrood, Fabulous 90's DJ Team, The Allstarz, Feestnation en Daily Fools. Feestbazen kunnen rekenen op een avond vol confetti en champagne terwijl de vetste hits door de speakers knallen. Wie gek is op een feestje, gaat tijdens het BAZENfeest helemaal los.

Praktische informatie
Het BAZENfeest is op zaterdag 25 november van 21.00 tot 04.00 uur bij Theater Markant in Uden. Tickets kosten 15 euro.
 

Winactie

Het Udens Weekblad mag twee keer twee kaarten weggeven! Om te winnen moet je onderstaand Facebookbericht delen en de Facebookpagina van het Udens Weekblad Liken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant