Archieffoto van de optocht van de Schaopenwaesers in Odiliapeel.
Archieffoto van de optocht van de Schaopenwaesers in Odiliapeel. Foto: Aileen van Tilburg

Onthulling prins carnaval van de Schaopenwaesers zaterdag 11-11

Carnaval 1.175 keer gelezen

ODILIAPEEL | In de Beukenhof zal op zaterdag elf november de nieuwe heerser van de schaopenwaesers onthuld worden. De vereniging gaf al veel hints weg via sociale media, voor degene die de juiste prins raadde, wacht ook een prijs.

Op de dag dat het carnavalsseizoen wordt geopend, wordt ook de nieuwe prins bekend gemaakt. De carnavalsvereniging gaf via vlogs en Facebookberichten al diverse hints.

Winnen
Wie het juiste antwoord heeft geraden, maakt kans op een prijs. Gokken wie de prins is kon tot tien november. De winnaar dient uiteraard wel aanwezig te zijn bij de prinsenonthulling, de winnaar zal direct na bekendmaking ook omgeroepen worden.

Hints
Verschillende hints werden gegeven, zo was een van de hints 'creatief', een andere hint was 'onpartijdig van de partij', 'het zit nog in de pen', 'afzetter' en 'hot & spicy'. Wat de winnaar precies zou winnen, wanneer hij of zij de juiste prins zou raden, is onduidelijk.

Praktische informatie
De onthulling start om 20.30, maar de zaal is al open vanaf 17.30 uur. De Beuekenhof zit aan de Beukenlaan 2 in Odiliapeel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant