Prins Ruud d’n Urste en zijn gevolg.
Prins Ruud d’n Urste en zijn gevolg.

Prins Ruud d'n Urste nieuwe heerser over Schaopenwaesersland

Carnaval 3.732 keer gelezen

ODILIAPEEL | In de Beukenhof is op zaterdag elf november de nieuwe heerser van de Schaopenwaesers Prins Ruud d'n Urste geworden. De vereniging gaf van tevoren al veel hints weg via sociale media, voor degene die de juiste prins raadde, wachtte ook een prijs.

De spreuk van de dorstlustige hoogheid is: "Sluit mar aon…!" In het dagelijks leven staat hij te boek als Ruud Janssen en zijn partner is Linda van Els. Prins Ruud d'n Urste werkt als elektromonteur bij Verstegen Elektro in Vorstenbosch. In z'n vrije tijd volleybalt hij in het eerste herenteam van TFC waar hij de middenaanval voor zijn rekening neemt. Daarnaast is hij actief betrokken bij Stichting Jongerenwerk Odiliapeel.

Prinses Linda is werkzaam bij Loonbureau.nl waar ze zich druk bezig houdt met de loonadministratie van de diverse klanten. De Prinses is onder andere midden aanvalster van het vierde dames volleybalteam van TFC. Het prinsenpaar wordt dit jaar bijgestaan door adjudantenpaar Mark Smits en Wendy van den Berg. Mark is in het dagelijkse leven werkzaam bij Traffice Service als werkvoorbereider en Wendy werkt bij Breeder zorg als helpende en begeleidt cliënten met het huishouden.

Prinsenreceptie
Op zondag 19  november is iedereen in de gelegenheid het nieuwe prinsenpaar, adjudantenpaar en de jeugdprinses en haar adjudant te komen feliciteren tijdens de Prinsenreceptie van C.V. de Schaopenwaesers in café / zaal de Beukenhof te Odiliapeel. De receptie is van 12.45 uur tot 18.00 uur.   

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant