ROC De Leijgraaf houdt op vrijdag 17 november weer haar tweejaarlijkse open dag.
ROC De Leijgraaf houdt op vrijdag 17 november weer haar tweejaarlijkse open dag.

Make Your Day: de open dag voor jouw talen van ROC De Leijgraaf

Onderwijs 1.006 keer gelezen

UDEN | ROC De Leijgraaf houdt op vrijdag 17 november weer haar tweejaarlijkse open dag. Thema voor de komende editie is 'Make Your Day': de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestiging aan de Muntelaar in Veghel terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past en aan de slag gaan met leuke projecten op het gebied van techniek, zorg, business en food.

Bij ROC de Leijgraaf worden studenten gezien. Door docenten, die het beste uit elke student willen halen. Door medestudenten, met wie ze een gezellige tijd tegemoet gaan. En door bedrijven uit de buurt, waar ze de praktijk gaan leren. Bezoekers van Make Your Day bepalen zelf wat ze die dag gaan doen. Voorlichters van De Leijgraaf staan klaar om studenten te laten ontdekken welke studie het beste bij hen past. Alle lokalen en praktijkruimtes staan open, maar er zijn ook verschillende projecten en (fun)activiteiten, zoals vliegen met een drone of een kennismaking op basis van virtual reality. Daarnaast zijn ook verschillende bedrijven en instellingen aanwezig. Wie nog twijfelt over een opleiding kan de workshop 'Kiezen doe je zo' volgen en er worden rondleidingen gehouden.

Algemene informatie
Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is vrijdag 17 november van 15.00 tot 20.00 uur bij ROC de Leijgraaf, aan de Muntelaar 10 in Veghel. Ook de vestiging aan de Udenseweg 2 in Uden is die dag geopend. Meer informatie over de open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/opendag

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant