Afbeelding

Studenten De Leijgraaf zetten zich in voor Serious Request

Onderwijs 551 keer gelezen

Studenten PIT van ROC de Leijgraaf houden op de schoollocatie in Uden op maandag 18 december een Open Huis in kerstsferen om geld in te zamelen voor de actie 'Serious Request 2017' van 3FM. Ook laten studenten zich van 10 op 11 december 24 uur lang opsluiten in een glazen huis aan de Pastoor Spieringsstraat 209 in Uden.

De studenten PIT maken deel uit van een community waarin gewerkt wordt aan hun ondernemendheid en ondernemerszin. Het thema van het Open Huis is Food Business & Hospitality, waar een tiental ondernemende projecten plaatsvinden. Er zijn korte workshops en presentaties waarmee het PIT-programma wordt toegelicht aan geïnteresseerden. Ook zijn er deejays, is er live TV en worden speciale pakketten en producten verkocht voor het goede doel.

3FM Serious Request staat dit jaar in het teken staat van hereniging van gezinsleden die elkaar zijn kwijtgeraakt door oorlogs- of natuurgeweld. Het Open Huis is van 14.00 tot 20.00 uur bij ROC de Leijgraaf aan de Udenseweg 2 in Uden. Rond 19.30 uur wordt het ingezamelde eindbedrag van de verschillende acties bekendgemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant