Keynote spreker Rob Adams deelt opvallende innovaties en vernieuwingen voor 2018
Keynote spreker Rob Adams deelt opvallende innovaties en vernieuwingen voor 2018

WinterBBQ in teken innovatie, inspiratie en samenwerken

Algemeen 1.440 keer gelezen

UDEN | De jaarlijks terugkerende WinterBBQ van De Ideeënfabriek, die voor donderdag 21 december gepland staat, heeft dit keer het thema Fire&Ice gekregen. Zakelijk en ondernemend Uden (en omgeving) is van harte welkom op de WinterBBQ Fire&Ice editie. Aanmelden is mogelijk tot 15 december via receptie@deideeenfabriek.nl.

Tijdens dit informele businessevent kunnen bezoekers rekenen op een inspirerend en interactief programma waarbij de bekende en veelgevraagde keynote spreker Rob Adams de aanwezige ondernemers gaat uitdagen om los te komen van het bestaande denken. Tijdens zijn keynote sessie gaat hij dieper in op vernieuwing, hoe je dit binnen je bedrijf kunt realiseren én waarom dit niet per se meteen resultaat hoeft op te leveren: "Je moet jezelf af en toe dwingen om dingen in een ander perspectief te zien, om dingen op een andere manier te doen", vertelt hij. "En dat betekent lang niet altijd dat het ook meteen (financieel) resultaat oplevert. Maar je leert er wél heel veel van."

De heren van Big Boys Quality steken aansluitend het vuur van de barbecue aan voor het smakelijke vervolg van de avond. De WinterBBQ van De Ideeënfabriek krijgt elke keer een actueel en voor de aanwezige ondernemers aansprekend thema mee. Dit jaar staat in het teken van Fire&Ice, waarmee de organisatie wil laten zien dat tegenpolen elkaar niet alleen aantrekken, maar ook prima met elkaar samen kunnen werken. Het evenement heeft als doel om ondernemers tot nieuwe inzichten te laten komen en te motiveren om vanuit hun drive en passie voor het ondernemerschap de samenwerking op te zoeken met elkaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant