De voormalige Udense vestiging van V&D
De voormalige Udense vestiging van V&D

'All you can eat' restaurant in voormalig V&D-pand

Centrum 5.936 keer gelezen

UDEN | De twee vrienden Steven Wang en Andy Wang zijn de initiatiefnemers van een nieuw restaurant in het voormalige V&D-pand in het centrum van Uden. Zij openen daar een restaurant met een 'all you can eat' concept.

Steven Wang runt momenteel al restaurant Het Wapen van Rosmalen, dat ook een 'all you can eat' concept heeft. Andy Wang runt cafetaria 't Rul in Heesch. "We gaan zowel lunch als diner aanbieden", vertelt Steven Wang. "We zijn nog druk bezig met dingen zoals het vinden van een naam. We zijn aan het denken aan 'Etenstijd Uden'." Het duurt volgens hem nog zeker een half jaar tot een jaar voordat het restaurant geopend kan worden. "Er moet nog veel gebeuren. We moeten nog een vergunning krijgen en daarna moeten we alles nog verbouwen. We zijn dus nog wel even bezig." De twee gaan naast dit nieuwe project ook gewoon door met hun andere restaurant en frietzaak.

Modezaken
Eerder werd al bekend dat modezaken Costes en Distrikt Nørrebro hun deuren openen in het voormalig V&D-pand. Deze winkels zullen zich vestigen op de begane grond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant