De medewerkers met hun certificaat.
De medewerkers met hun certificaat. Foto: Ad van de Graaf

Kerstshow bij Van der Wijst Keukens in Uden

Zakelijk 913 keer gelezen

UDEN | Van der Wijst Keukens houdt van dinsdag 26 december tot en met zondag 7 januari een kerstshow, met scherpe winterdeals en verschillende live demonstraties in de winkel.

De winkel is tijdens de kerstshow iedere dag geopend, op zondag 31 december na. Tot en met 30 december gelden de winterdeals, met extra scherpe eindejaarsprijzen. Hierbij is de ATAG vaatwasser afgeprijsd naar 349 euro, de Nespresso KitchenAid koffiemachine naar 199 euro en de Ben Lavion regendouche set naar 299 euro. Daarnaast krijgt de klant 25 procent korting op de keukens.
Demonstraties
Er worden doorlopend demonstraties gegeven door een kok. "Hij laat demonstraties zien van onder andere stoomovens, combi-ovens, inductieplaten en koffiezetmachines", vertelt eigenaar Ivo van der Wijst. "Naast de demo's zorgt hij ook voor een lekker hapje en drankje. Buiten komt een skihut te staan met braadworst, soep en natuurlijk glühwein."

Bora afzuigsysteem
De kok geeft ook een demonstratie over het afzuigsysteem van het merk Bora. Ivo van der Wijst: "Dit is het laatste jaar echt een item geworden. Het afzuigsysteem van Bora hangt niet boven de keuken, maar zit in de kookplaat. Het nadeel van een hoge afzuigkap is dat wanneer je de filter te weinig schoon maakt, het vet niet opgenomen wordt en alles vettig wordt behalve de filters. Dat is met dit afzuigsysteem verleden tijd. Wanneer je afzuigt bij de bron duikt alles meteen de kookplaat in. Daarbij is het systeem van Bora gemakkelijk in het onderhoud en gemakkelijk schoon te maken."

Poggenpohl
Van der Wijst Keukens zit al vierenvijftig jaar in Uden en is naast dealer van Grando Keukens ook dealer van Poggenpohl exclusieve keukens. Samen met een aantal medewerkers ging Ivo van der Wijst onlangs naar de fabriek van Poggenpohl, waar ze een meerdaagse cursus volgden en een certificaat ontvingen. Ze mogen zich nu gecertificeerd adviseur van het merk noemen. Van der Wijst: "Poggenpohl levert over de hele wereld. Het zijn luxe kwaliteitskeukens die we kunnen indelen en ontwerpen naar de smaak van de klant. Van de kastruimtes tot de plek waar je wil koken is te bepalen. Daarnaast zijn de keukens in meerdere lakken en kleuren beschikbaar. Van alles is mogelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant