Een buizerd, gefotografeerd door natuurfotograaf Wim Weenink
Een buizerd, gefotografeerd door natuurfotograaf Wim Weenink
update

Natuurfotograaf Wim Weenink geeft lezing 'Vogels, in, om en vanuit Arnhem'

Algemeen 998 keer gelezen

UDEN | Zoals eerder vermeld houdt Vogelwacht Uden op donderdag 18 januari in samenwerking met IVN Uden een lezing over 'Vogels, in, om en vanuit Arnhem'. Deze lezing zou worden gehouden door natuurfotograaf Koos Dansen, maar deze lezing kan niet doorgaan. In plaats van Koos Dansen zal natuurfotograaf Wim Weenink belangstellenden trakteren op beelden van vogels, zoogdieren en landschappen.

Wim Weenink is een gepensioneerde leraar uit het voortgezet onderwijs die al heel lang en heel gedreven met de natuurfotografie bezig is. Hij heeft veel gereisd, maar voelt zich in zijn provincie Gelderland als een vis in het water. Fotoavonturen en projecten waarbij hij veel invloed kan uitoefenen is wat hij het liefste doet. Op plekken waar veel natuurfotografen te vinden zijn is Wim juist niet te vinden. Hij geniet van het buiten zijn en van het maken van de foto's meer dan van de foto's zelf. Vogels, zoogdieren en landschappen vormen zijn motieven, en ook in die volgorde. Daarnaast is hij een gedreven vogelaar die ook graag inventariseert en dat doet voor SOVON op onder andere de Hoge Veluwe.

De tijd en plaats blijven ongewijzigd: donderdag 18 januari om 20.00 uur in De Groenhoeve in Uden. De zaal is open om 19.45 uur. Toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant