Het herdenkingsfeest voor Dennis Verweijen heeft ruim 2500 euro voor het goede doel opgebracht.
Het herdenkingsfeest voor Dennis Verweijen heeft ruim 2500 euro voor het goede doel opgebracht.

Herdenking Dennis levert 2500 euro op voor Matchis

Algemeen 1.527 keer gelezen

MILL | Vrienden, familie en kennissen van Dennis Verweijen uit Mill hebben ruim 2500 euro opgehaald voor Stichting Matchis tijdens 'Celebrate life', een feest dat op vrijdag 12 januari ter nagedachtenis aan Dennis werd gevierd.

Dennis Verweijen zou op 12 januari 38 jaar zijn geworden, maar overleed op 19 september vorig jaar aan de gevolgen van acute myeloïde leukemie (AML).

In de Ambianz in Zeeland kwamen bekenden van Dennis bijeen om zijn leven te vieren. De band Dos Paulos speelde verschillende lievelingsliedjes van Dennis, die ook in zijn boek Papa's bloed terugkomen. Dennis' neef en goede vriend dj Tom zorgde aansluitend voor dansmuziek.

Papa's bloed
In totaal leverde het feest 'Celebrate life' 2574,40 euro op voor Stichting Matchis om nieuwe stamceldonoren te kunnen typeren.

Dennis zette zich tijdens zijn ziekte op diverse manieren in om het belang van stamceldonatie onder de aandacht te brengen. Hij organiseerde onder meer een benefietwedstrijd voor Stichting Matchis, sprak erover in (landelijke) media en schreef natuurlijk het indrukwekkende en inspirerende boek Papa's bloed.

Het boek is inmiddels bijna toe aan zijn derde druk en nog altijd te koop bij diverse (online) boekwinkels. Kijk voor meer informatie over het boek op de website www.papasbloed.nl.

Tributeconcert 11 mei
Dennis' vrouw Anke en vrienden van Dennis blijven onder de naam Papa's bloed actief voor Stichting Matchis. Op vrijdag 11 mei komen de coverbands Best of Foo (Foo Fighters) en Coldplace (Coldplay) naar Mill voor een tributeavond voor het goede doel. Van alle tickets die verkocht worden vóór 1 april gaat er 5 euro per ticket naar stichting Matchis. Op https://cityresort-eventsmill.nl/tribute/ kunnen kaarten worden besteld voor het speciale concert.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant