Er zal flink meegezongen en gedanst worden tijdens Music Night 2018
Er zal flink meegezongen en gedanst worden tijdens Music Night 2018

Guilty Pleasures voeren de boventoon tijdens Music Night

Kunst en cultuur 502 keer gelezen

UDEN | Na het succes van Music Night 2015 organiseert Muziekvereniging de Eendracht op 23 en 24 maart 2018 Music Night 2018.

Music Night 2018 wordt een avondvullend muzikaal feest voor alle leeftijden in samenwerking met heel veel zangers, zangeressen en andere topartiesten in de evenementenzaal van Markant Uden. Een avond vol belevenissen en herkenbare (meezing) muziek van nationale en internationale bodem. Het programma wordt afgesloten met de DJ's van SlapStick. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Uden-Veghel.

Inwoners bij elkaar brengen
Music Night 2018 brengt inwoners uit Uden en omgeving bij elkaar, biedt talent een podium en bundelt de krachten van verenigingen uit de regio. Daarom draagt Rabobank Uden-Veghel dit muzikale event een warm hart toe. Steven Trienen, verantwoordelijk voor sponsoring, is trots: "In Uden zijn veel evenementen, maar als Rabobank je ondersteunt, dan weet je dat er draagvlak is voor het evenement. De Rabobank staat midden in de samenleving en weet wat er speelt. Door ons te ondersteunen wordt de muziekcultuur in Uden weer een stap verder geholpen."

Guilty Pleasures
Het thema van Music Night 2018 is Guilty Pleasures. Met muziek variërend van Abba tot Queen, van Neil Diamond tot meezingers als Guus Meeuwis en André Hazes. Music Night 2018 begint om vanaf 20.00 uur. Kaarten kosten 12,50 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te koop via www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant