Marco van der A en Antoine Beije
Marco van der A en Antoine Beije

SALLER nieuwe kledingpartner Helmond Sport

Algemeen 770 keer gelezen

VOLKEL | Helmond Sport draagt de komende drie seizoenen kleding van SALLER. Vanaf het seizoen 2018-2019 vervangt het Duitse kledingmerk de huidige kledingpartner Hummel. "Wij zijn er trots op dat we deze mooie club aan ons hebben weten te binden", aldus Heiko Saller, directeur van het sportmerk.

Met de samenwerking tussen Helmond Sport en SALLER hoopt het Duitse bedrijf voet aan de grond te kunnen krijgen in Nederland. "Voor ons is het belangrijk dat we eindelijk een eerste club in Nederland hebben die onze kleding gaat dragen. Wij hebben uitvoerig business- en marktonderzoek gedaan en Helmond Sport is zonder twijfel een zeer belangrijke strategische partner voor ons in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen met Helmond Sport kunnen gaan groeien", zegt Saller.

Helmond Sport
Helmond Sport is eveneens content met de samenwerking. "Met SALLER kleden wij ons in een outfit van geweldige kwaliteit. Dit is een zeer mooi kledingcontract met een zeer bereidwillige en meedenkende partner. Wij zijn er trots op dat SALLER voor Helmond Sport heeft gekozen om voet aan de grond te krijgen in Nederland. De komende drie seizoenen zal Nederland via Helmond Sport kennis gaan maken met dit mooie merk", aldus Antoine Beije, commercieel manager van Helmond Sport.

Contact
Helmond Sport en SALLER kwamen in contact met elkaar via Marco van der A, importeur van SALLER in Nederland en tevens Helmond Sport-supporter. "SALLER is een merk wat in Duitsland al grote bekendheid geniet bij 2.Bundesliga-club SSV Jahn Regensburg en 3.Bundesliga-clubs SC Paderborn '07 en VFR Aalen. Ook in België heeft SALLER al zijn intreden gedaan bij KVC Westerlo. Daarnaast wordt het nationale team van Gambia ook door SALLER gekleed. Dat Helmond Sport nu de eerste Nederlandse club wordt is iets waar we enorm trots op zijn. Wij delen samen inzet, passie, strijd en de honger om te winnen", besluit van der A.

Onderscheid
SALLER onderscheid zich door de prijs/kwaliteit verhouding en rechtstreekse levering aan Clubs, Verenigingen, Scholen e.d. zonder tussenkomst van wederverkopers. De Showroom van SALLER Nederland was in December 2017 al groots geopend en is gevestigd aan het Schakelplein 13 in Volkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant