Van Tilburg neemt Marya Schoenmode over
Van Tilburg neemt Marya Schoenmode over

Van Tilburg en Marya Schoenmode bundelen krachten

Zakelijk 4.603 keer gelezen

NISTELRODE | Modezaak Van Tilburg neemt Marya Schoenmode over. In 25 jaar tijd heeft Maria Reizevoort van Marya Schoenmode de winkel samen met haar man, zonen en medewerkers uit weten te bouwen tot één van de beste schoenmodespeciaalzaken van Nederland. Inmiddels is de cirkel weer rond en draagt Maria het stokje over aan Van Tilburg.

Het assortiment dat Van Tilburg Mode & Sport en Marya Schoenmode bieden trekt jaarlijks meer dan 750.000 gasten van alle leeftijden. Om al deze bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben beide bedrijven de handen ineengeslagen en gaan zij een volledige samenwerking aan. Maria startte haar winkel na een 24-jarig dienstverband bij Van Tilburg. Vele jaren ging zij samen met Elly van Tilburg op inkooppad, naar modebeurzen en leveranciers in binnen- en buitenland. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en in 1992 besluit Maria de uitdaging op te pakken en haar eigen winkel te starten. Maria: "Mijn man Rens en ik prijzen ons gelukkig in Van Tilburg een goede partij te hebben gevonden om de toekomst van ons bedrijf en de werkgelegenheid van onze medewerkers veilig te stellen. Voor onze zonen Sjoerd en Joris, die overigens in de zaak  blijven werken, was het inmiddels vast komen staan dat zij de winkels niet zelfstandig gingen voortzetten. Na 49 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest in de retail, is voor mij de tijd aangebroken om samen met Rens van onze nieuw verworven vrijheid te gaan genieten."

Deze overeenkomst, waarbij Van Tilburg alle aandelen in Marya Schoenmode overneemt, is mede tot stand gekomen door de goede betrekkingen, die beide families door de jaren heen als buren hebben weten te onderhouden. "Voor Van Tilburg Mode en Sport biedt deze overname een uitgelezen kans om ons gezamenlijke aanbod te optimaliseren, met het ultieme oogmerk onze klanten nog beter van dienst te zijn. We zijn vastberaden om van deze nieuwe uitdaging een succes te maken", aldus Peter van Tilburg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant