Er komt een voetdeskundige langs bij Van den Hoven Schoenmode
Er komt een voetdeskundige langs bij Van den Hoven Schoenmode

Voetspecialist brengt bezoek aan van den Hoven Schoenmode

Zakelijk 896 keer gelezen

UDEN | Een voetdeskundige brengt zaterdag 3 februari een bezoek aan van den Hoven Schoenmode, aan de Galerij 27. Gedurende de hele dag zal deze specialist mensen met voetklachten te woord staan.

Er wordt gratis een voetafdruk gegeven en tekst en uitleg gegeven over de werking van de Vibrionveer, een nieuwe Zweedse uitvoering. De Vibrionveer is een vervangingsmiddel van de klassieke steunzool. In tegenstelling tot de rationele steunzool, die vaak hard en statisch is, heeft de Vibrionveer een verende werking. Deze activeert de spieren en bloedsomloop. Het dagelijks elastisch verend op natuurlijke wijze lopen zonder vermoeidheid of pijnlijke voeten wordt hierdoor bevorderd. De veer verbetert op buigzame wijze de stand en de holling van de voet. De gevoelige voorvoet wordt extra door verende kupolen ondersteund en de voet kan weer natuurlijk afrollen. De pijn neemt door deze behandeling af en spieren en banden worden weer krachtiger. Bijkomend voordeel van de Fussgold Vibrionveer is het handzame formaat: de Zweedse vinding past in bijna alle modeschoenen.

Het advies van de specialist is kosteloos. Wel is het zaak van tevoren een afspraak te maken. Van den Hoven Schoenmode is telefonisch bereikbaar via 0413 25 74 47.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant