Prinses Cindy en Adjudant Michiel
Prinses Cindy en Adjudant Michiel

VTC de Vrijbuiters onthult Prinses Cindy en Adjudant Michiel

Carnaval 2.164 keer gelezen

UDEN | Op de wekelijkse clubavond van VTC de Vrijbuiters, de vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, werden de Prinses Cindy Couwenbergh en Adjudant Michiel van Orsouw onthuld. Ook dit jaar werd dit via een carnavalsquiz bekend gemaakt.

Cindy werkt in het dagelijks leven bij Het Muzepalet (MuzeRijk) waar zij onder andere koffie en thee serveert voor de leerkrachten van de basisschool en creatief bezig is met schilderen. In haar vrije tijd is ze graag bezig op haar iPad. Verder bezoekt ze trouw de wekelijkse clubavonden van de Vrijbuiters. Michiel werkt als hulpboer bij zorgboerderij van der Wijst en bij Area in de horeca. Zijn hobby's zijn keyboard spelen bij het Sleutelorkest, muziek, zingen en ook hij gaat natuurlijk naar de Vrijbuiters in Uden. De Prinses woont bij Dichterbij, locatie Harmoniehof en haar Adjudant woont bij Zorgwiel, locatie De Blitz in Uden.

Onderscheiding
De eerste officiële handeling van Prinses Cindy en Adjudant Michiel was het uitreiken van een onderscheiding aan Danny Ruisendaal, omdat hij meteen zijn bedrijfsaccommodatie in Uden beschikbaar stelde voor de clubavonden, nadat bekend was geworden dat de Kom-in voorlopig niet gebruikt kan worden door de stormschade. Prinses Cindy en adjudant Michiel verheugen zich erg op het komende carnaval, met name op het Feest der Feesten van de Knoerissen en natuurlijk op hun eigen carnavalsfeest in 't Peelhonk in Odiliapeel, op donderdagavond 8 februari.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant