Vier Udense goede doelen staan centraal tijdens de 'Like Weken'
Vier Udense goede doelen staan centraal tijdens de 'Like Weken'

'Liken' op Facebookpagina Jumbo de Laak voor lokale goede doelen

Zakelijk 494 keer gelezen

UDEN | Dat de Udense supermarkt Jumbo de Laak vooruitstrevend en lokaal zeer betrokken is, behoeft onder de Udenaren geen uitleg meer. Jumbo de Laak zet nu ook haar Facebookpagina in om meer aandacht voor haar klanten en Uden te creëren. Met de 'Jumbo de Like Weken' vraagt de supermarkt haar fans op een ludieke wijze om hun mening. Daarbij krijgen zij zelfs medezeggenschap in welke belangrijke Udense goede doelen namens de supermarkt een donatie krijgen.  

Sinds twee weken hangen er twee zogenoemde Facebooktellers prominent in de winkel. Deze Facebooktellers houden realtime alle likes op de Jumbo de Laak Facebookpagina bij. Om hier op feestelijke wijze aandacht aan te besteden, heeft de supermarkt de 'Jumbo de Like weken' in het leven geroepen. Vier weken lang vindt er een wekelijks een nieuwe Facebookactie plaats, allen in het teken van 'liken'. Enthousiaste ondernemer Roland de Laak vertelt: "Wij vinden dit een mooie manier om samen stil te staan bij wat we allemaal hebben en waarderen oftewel 'liken' aan elkaar."

Goede doelen
Met de Facebookactie van deze week vraagt de supermarkt op een wel héél speciale manier om de stem van haar fans. "Wij stellen in totaal 1000 euro beschikbaar die wij gaan verdelen onder vier, door ons gekozen, Udense goede doelen: Stichting Udense Musical, De Slabroekweek, Dierenopvangcentrum HoKaZo en SamenLoop voor Hoop Uden. De hoogte van het te doneren bedrag is afhankelijk van het aantal likes per goed doel. Betrokkenheid vinden wij namelijk erg belangrijk, maar dan wel op onze eigen, typische de Laak manier!", aldus De Laak.

Stemmen
Wie mee wil stemmen, kan op de Facebookpagina van Jumbo de Laak zijn of haar like achterlaten: www.facebook.com/Jumbodelaak. "De laatste week van de Jumbo de Like weken staat overigens in het teken van een heel bijzondere prijs. Die wil je echt niet missen. Het loont dus zeker de moeite om onze Facebookpagina in de gaten te houden", sluit De Laak af.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant