Afbeelding

Maak kennis met dinosaurussen en reptielen bij Intratuin Veghel

Algemeen 2.924 keer gelezen

VEGHEL/UDEN | Bij Intratuin Veghel zijn er in de carnavalsvakantie volop activiteiten. Op zaterdag en zondag 17 en 18 februari en zaterdag 24 en 25 februari is er een echt dino-weekend met allerlei leuke activiteiten, spelletjes en workshops voor de kids, en ook komen er echte reptielen op bezoek.

Intratuin Veghel staat tot en met 4 maart in het teken van dinosaurussen. De dino's hebben Intratuin Veghel overgenomen. Kinderen kunnen dagelijks deelnemen aan de leuke dino-speurtocht en leuke weetjes leren over dino's. Ook kunnen kinderen op woensdagmiddag 14 februari pannenkoeken versieren met vers fruit. Donderdagmiddag kunnen ze deelnemen aan een van de workshops indianen tooi maken, armband of wandhanger maken. Deelname voor deze workshops bedraagt 2,50 inclusief ranja.

Reptielen
Tijdens de weekenden van zaterdag en zondag 17 en 18 februari en zaterdag 24 en 25 februari kan iedereen nader kennismaken met de wereld van reptielen en meer. Deze bijzondere dieren genieten steeds meer interesse en worden daarom ook meer en meer als huisdier gehouden. Bij heel veel mensen gaat dit goed, maar helaas blijft goede opvang voor ontsnapte en gedumpte dieren noodzakelijk. Stichting PretMetRep Reptielopvang ontfermt zich over deze dieren en wil daarnaast op een eerlijke en verantwoorde manier het reptielhouden promoten. Respect voor mens en die staat altijd voorop. Zij komen deze weekenden op zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur op bezoek bij Intratuin Veghel. Een vraag over deze dieren? Of altijd al een slang willen beethouden? Aarzel dan niet om een kijkje te komen nemen. Verschillende reptielen zoals slangen en hagedissen zullen van dichtbij te zien zijn, maar ook kun je kennismaken met bijvoorbeeld kikkers en spinnen. Iedereen is welkom. Jong en oud, dapper of niet. Bij PretMetRep mag een hoop, maar er hoeft niets.

Kijk voor het volledige programma op www.intratuin.nl/veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant