Onder meer wisenten kruisen het pad tijdens de wandeling
Onder meer wisenten kruisen het pad tijdens de wandeling

Lange afstandswandeling bij Natuurcentrum De Maashorst

Algemeen 1.509 keer gelezen

NISTELRODE | Wandelaars kunnen op zondag 18 februari meedoen aan de lange afstandswandeling bij Natuurcentrum De Maashorst. Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt een wandeling gemaakt van in totaal 15 km. 

Er wordt gewandeld door de vier Maashorstgemeenten waar volop nieuwe ontwikkelingen te zien zijn. De gidsen kunnen daar van alles over vertellen. De kosten voor deze wandeling bedragen 2,50 euro voor kinderen en 3,50 euro voor volwassenen. Trek stevige wandelschoenen aan en neem een lunchpakket mee voor onderweg. De wandeling begint om 9.00 uur en duurt in totaal ongeveer vijf uur.

Maashorst
De Maashorst is volop in beweging en er wordt tijdens deze lange wandeling aan diverse aspecten aandacht besteed. Of het nu over het urnenveld of over de natuurbegraafplaats gaat, heide of wisenten, vele onderwerpen en gebieden kruisen het pad van de wandelaar. Onderweg wordt er gepauzeerd en is er gelegenheid het zelf meegebrachte lunchpakket te nuttigen. Het is verstandig om stevige wandelschoenen aan te doen voor deze mooie wandeling.

Reserveren
Het is verplicht om van tevoren deelname voor deze activiteit te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum of op www.natuurcentrumdemaashorst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant