Afbeelding

Start verhuur woningen en appartementen De Vlindergaard

Algemeen 4.005 keer gelezen

UDEN | Geïnteresseerden kunnen zich gedurende twee weken inschrijven voor een huurwoning of huurappartement in de nieuwbouw van De Vlindergaard op onshuiz.nl.

De Gaarden is een bijzondere nieuwe wijk met zo'n 250 inwoners. Deze nieuwe wijk ligt op een plek met historie. In het begin van de twintigste eeuw openden de missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest aan de noordzijde van de Volkelseweg een klooster en een Retraitehuis. Het landgoed van Het Retraitehuis, waar vroeg boomgaarden, moestuinen, spirituele en vrijetijdsplekken waren, vormt nu het decor voor De Gaarden.

De Vlindergaard
Er komen 38 eengezinswoningen midden in het groen tussen de bomen. De woningen zijn zeer energiezuinig. Zo worden er zonnepanelen op het dak geplaatst is er geen gasaansluiting aanwezig. De woningen hebben een eigen terras met uitzicht op het groen.

28 appartementen
Er worden ook 28 appartementen over vijf woonlagen gebouwd. Ook de appartementen hebben collectieve zonnepanelen voor algemene voorzieningen en 5 panelen voor eigen gebruik. De balkons grenzen aan het groen, bewoners hebben een mooi uitzicht op de groene omgeving waar bomen behouden blijven.

Jan van Vucht, directeur/bestuurder bij Area. "Wij hopen dat er een mooie gemengde wijk ontstaat. Niet alleen voor ouderen, maar ook voor jonge gezinnen is het een prachtige omgeving om te wonen en op te groeien. En als onze huurders goed samenwerken met de bewoners van Het Retraitehuis en de zusters ontstaat er hier een unieke leefomgeving met veel kwaliteit."  

Kijk voor meer informatie over de nieuwbouw in de Vlindergaard: www.degaarden-uden.nl. Kijk voor verhuur op: onshuiz.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant