Afbeelding

Hulp met belastingaangifte bij Belastingcafé Uden

Algemeen 1.020 keer gelezen

UDEN | De blauwe envelop verdwijnt, de belastingaangifte blijft. Nu en in de toekomst is deze digitaal en via internet in te vullen. Mensen die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij hun belastingaangifte zijn welkom bij het belastingcafé.

Heeft u een werkende DigiD? En alle gegevens bij de hand die nodig zijn voor de aangifte? Dan kunt u terecht bij het belastingcafé. U vult uw belastingformulier zelf in. Als u hierbij fiscale vragen heeft kunnen de vrijwilligers u op weg helpen. Bibliotheek Uden raadt aan om uiterlijk 16.00 uur aanwezig te zijn, zodat de aangifte volledig afgerond kan worden. Vooraf aanmelden is handig, dan bent u zeker van assistentie. Deze service is bestemd voor eenvoudige aangiften van particulieren, niet voor ondernemers of zzp'ers. Een overzicht van gegevens die nodig zijn voor de belastingaangifte staan vermeld op de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl onder het kopje belastingaangifte.

Data
Het Belastingcafé is op de volgende vier data in bibliotheek Uden: maandag 12 maart van 14.00 tot 17.00 uur, maandag 26 maart van 14.00 tot 17.00 uur, woensdag 4 april van 14.00 tot 17.00 uur en woensdag 18 april van 14.00 tot 17.00 uur. Voor aanmelden of meer informatie bel bibliotheek Uden via 0413 26 31 01 of e-mail contactuden@nobb.nl. Belastingcafé Uden is een initiatief van de bibliotheek Uden in samenwerking met Seniorenbelang Uden en PCOB Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant