Winnaar Ruud Alofs met Benito van Dijk, eigenaar van D'n Office (foto: Temmie van Uden)
Winnaar Ruud Alofs met Benito van Dijk, eigenaar van D'n Office (foto: Temmie van Uden)
FOTO'S

Ruud Alofs wint wedstrijd 'Starter van 2018' van D'n Office

Algemeen 3.790 keer gelezen

UDEN | Ruud Alofs is vanmiddag met zijn pitch over zijn bedrijf GroenBezorgen 'D'n Starter van 2018' geworden. Daarmee krijgt hij hulp van ondernemers uit D'n Office, die hem helpen aan een droomstart.

Iedereen uit de omgeving Uden met een (ondernemers)idee kon afgelopen maand deelnemen aan 'd'n Starter van 2018'. De tien deelnemers met de beste ideeën volgens de jury kregen vandaag de mogelijkheid om het idee zo goed mogelijk te pitchen voor de jury. Wie de jury het best kon overtuigen van de genialiteit van het concept wordt geholpen aan de droomstart van zijn of haar idee.

GroenBezorgen
De jury, bestaande uit verschillende ondernemers uit D'n Office, was het unaniem eens dat Ruud het beste idee had. Dat idee heeft alles te maken met zijn bedrijf 'GroenBezorgen'. Daarmee heeft hij als doel om de vervoersstromen binnen Uden en omstreken duurzamer te maken door middel van de fiets. Het bedrijf wil bedrijven ontzorgen van hun pakket en postzaken en staat voor duurzaamheid, persoonlijk contact en flexibiliteit. GroenBezorgen biedt verschillende services aan, zoals de webshopservice, apotheekservice en bezorgservice.

Prijs
Ruud rekenen op hulp op alle fronten van ondernemers uit D'n Office. Zo krijgt de starter bijvoorbeeld een compleet ingerichte werkplek in d'n Office voor een jaar lang. Bij de winst hoort ook een één-op-één coaching sessie, die je kerncompetities en persoonlijke aandachtspunten in kaart brengt. Verder krijgt de winnaar onder meer een eigen website, een eigen logo en huisstijl, een professionele fotoreportage en één jaar lang financiële ondersteuning. De totale waarde van de prijs is 10346 euro.

Kijk voor meer informatie over het concept GroenBezorgen op www.groenbezorgen.com.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant