Tombel is een beetje verlegen, maar houdt van kopjes geven
Tombel is een beetje verlegen, maar houdt van kopjes geven

Dierenopvangcentrum Hokazo: 'Help, mijn huisdier is vermist!'

Algemeen 666 keer gelezen

UDEN | Het is de angst van menig baasje: je hond ontsnapt en is nergens meer te vinden. Of je kat meldt zich niet voor het avondeten en is de volgende ochtend nog niet thuis. Als bezorgde eigenaar doorzoek je natuurlijk meteen de omgeving. Absoluut zinvol. Daarnaast is het echter belangrijk om contact op te nemen met de dierenasiels in je regio.

Voor Dierenopvangcentrum Hokazo kun je kijken op de website vermissing.hokazo.nl. Hokazo vermeldt daar binnen twee dagen alle dieren die bij het opvangcentrum binnenkomen. Je kan ook de dierenambulance (06 53 70 71 11) en de gemeente bellen. Deze laatste haalt dieren op die onverhoopt zijn aangereden en overleden. Vreselijk nieuws natuurlijk, maar echt beter dan die verschrikkelijke onzekerheid. Meer tips vind je op amivedi.nl.

Asieldier van de week
Tombel is een mooie poes van 8 jaar oud. Ze is een beetje verlegen, maar als je haar rustig benadert kan je haar aaien. Ze geeft kopjes en deinst dan terug omdat ze schrikt van haar eigen dapperheid, maar komt dan toch al gauw weer kopjes geven. Deze dappere dame zoekt een rustig huisje waar ze op haar eigen tempo kan wennen en vertrouwen kan krijgen in haar verwenmens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant