Luc Vaessen
Luc Vaessen

Werkinuden.nl van start als lokale vacaturebank

Zakelijk 1.464 keer gelezen

UDEN | De lokale vacaturebank in Meierijstad is een groot succes. Sinds deze week heeft Uden er daarom ook een: werkinuden.nl.

Het kon natuurlijk niet uitblijven: werkinuden.nl. Broer Werkinmeierijstad.nl draait immers top. De lokale vacaturebank trekt na ruim een jaar al meer dan 20.000 bezoekers per maand. En groeit nog steeds; in aanbod en bezoekers. "We voorzien heel duidelijk in een behoefte, bij ondernemers én werkzoekenden", vertelt initiatiefnemer Luc Vaessen. "En dus breiden we uit. Naar Uden nu dus." 

Wat is werkinuden.nl?
De site is een lokale vacaturebank: ondernemers plaatsen er tegen een minimale investering hun vacature. Werkinuden.nl zorgt vervolgens dat die vacature in de regio uitvoerig onder de aandacht komt bij de doelgroep. Werkzoekenden kunnen via de site gericht zoeken en direct heel eenvoudig solliciteren.

Kracht van de regio
Met de gebruiksvriendelijke lokale vacaturebank geeft Vaessen een reactie op nationale vacaturebanken: "Dat zijn grote sites, waar je duur betaalde advertentie snel wegzakt in de resultaten. Bovendien is het bereik van deze landelijke sites voor de meeste organisaties veel te groot. De meeste organisaties zoeken gewoon mensen van hier; uit Uden en omgeving."

Elkaar versterken
Luc Vaessen werkte jaren in Uden en kent daar veel ondernemers: "Naarmate werkinmeierijstad.nl een steeds groter succes werd, kreeg ik steeds vaker de vraag wanneer ik ook naar Uden kwam. Nou ja, nu dus. Uden en Meierijstad raken elkaar, letterlijk en figuurlijk. De twee sites zullen niet alleen onafhankelijk van elkaar hun waarde hebben, maar elkaar ook heel nadrukkelijk gaan versterken. Zo zullen vacatures op beide sites zichtbaar zijn. De eerste Udense vacatures zijn inmiddels geplaatst. Ik heb er vertrouwen in dat een lokale vacaturesite ook hier succes gaat hebben."


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant