Afbeelding

Restaurant Cusco viert 1-jarig jubileum met vijfgangenmenu

Zakelijk 942 keer gelezen

UDEN | Restaurant Cusco bestaat op zaterdag 31 maart één jaar. Om dit feestelijk te vieren nodigt het restaurant iedereen deze dag uit om Zuid-Amerikaans te genieten aan de Markt 34 te Uden. Deze avond stelt de chef een speciaal vijfgangenmenu (35,50 euro per persoon) samen met vijf echte Cusco-klassiekers.

De avond zal starten met een glaasje bubbels en de gasten worden getrakteerd op livemuziek. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven en het glas te heffen op één jaar Restaurant Cusco. Vele bijzondere momenten, waardevolle reacties van gasten en sfeervolle avonden. Om gasten te bedanken voor een heel mooi eerste jaar wordt het restaurant zaterdag 31 maart in een feestelijk jasje gestoken. Kom genieten van al het moois en vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft.

Casa de Vino
Naast deze feestelijke dag zijn er in 2018 meer mooie Zuid-Amerikaanse avonturen te beleven bij Restaurant Cusco. Afgelopen 11 maart bijvoorbeeld genoten gasten van een geslaagde eerste editie van 'Casa de Vino'. Heb je het gemist? Op 22 april is een tweede editie. Tijdens deze sprankelende ontdekkingsreis zie, ruik, proef en ervaar je een echte Zuid-Amerikaanse wijnbeleving.

Plato del Dia
Speciaal voor de dinsdag- en woensdagavond introduceerde Restaurant Cusco onlangs 'Plato del dia'. Een wekelijks wisselend tweegangendiner (vlees, vis of vega) inclusief twee glazen wijn. Deze culinaire Zuid-Amerikaanse beleving is de perfecte invulling voor de dinsdag- of woensdagavond.

Team uitbreiding
Wegens aanhoudende groei is Restaurant Cusco, ter ondersteuning van de chef-kok, op zoek naar een zelfstandig werkend kok die het Zuid-Amerikaans avontuur aandurft en aankan. Kijk op de website voor meer informatie over de vacature.

Restaurant Cusco
Restaurant Cusco is geopend op dinsdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur. Voor meer informatie of reserveren kijk op www.restaurantcusco.nl of bel 0413 26 45 88.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant