De acties gelden alleen op Tweede Paasdag
De acties gelden alleen op Tweede Paasdag

Open Dag bij Van Vliet Kunststoffen Zeeland

Zakelijk 1.068 keer gelezen

ZEELAND | Voor kunststof kozijnen moet men bij Van Vliet Kunststoffen zijn. Maar óók voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, Velux dakvensters, zonwering, insectenwering, rolluiken, dakkapellen, rolgordijnen, lichtstraten, serres en sectionaal deuren, is men bij van Vliet Kunststoffen aan het juiste adres.

Op Tweede Paasdag opent van Vliet Kunststoffen haar showroom van ruim 100 m2. Alle producten die Van Vliet Kunststoffen voert zijn daar te zien. Zoals terrasoverkappingen afsluitbaar met een glazen schuifwand, zonwering, dakkapellen en nog veel meer uit het uitgebreide assortiment, naast de kunststof kozijnen. Van Vliet Kunststoffen voert twee types kunststof kozijnen, Veka en Aluplast. Voor iedere wens is er wel een kozijn te vinden, eventueel voorzien van op maat gemaakte rolgordijnen.

Als de kozijnen voorzien worden van een houtnerf structuur en een rechte lasverbinding zijn deze bijna niet meer te onderscheiden van een houten kozijn. Alle kozijnen kunnen worden voorzien van op maat gemaakte insectenwering zodat u kunt ventileren zonder dat het ongedierte binnen komt. Ook op het gebied van de zonwering heeft Van Vliet Kunststoffen een uitgebreide collectiem et onder meer zonwering voor over of onder uw veranda. Of een solid screen voorzien van een rits techniek waar de zijkanten tijdelijk stormvast mee afgesloten kunnen worden. De veranda en serres zijn van het merk Skylux. Deze kunnen voorzien worden van polycarbonaat platen of glas, vakkundig geplaatst door de monteurs van van Vliet Kunststoffen of een zelfbouw systeem voor de handige doe-het-zelver.

Alle elektrische producten van van Vliet worden voorzien van Somfy motoren. Het bewijs van vakmanschap is het A-dealerschap voor dit merk. Van Vliet Kunststoffen is op de hoogte van de nieuwste trends en voor advies bent u hier aan het juiste adres. Kortom: genoeg nieuwe producten om Tweede Paasdag te gaan bezichtigen.

10 Super Acties
Op bijna het gehele assortiment gelden alléén op Tweede Paasdag geweldige acties. Bij aankoop van kunststof kozijnen kan men bijvoorbeeld kosteloos kiezen voor een rechte lasverbinding. Ook korting op HR+++ beglazing staat op de actielijst. Daarnaast is er 10 procent korting op de gehele collectie zonwering en rolluiken. Bekijk de advertentie, elders in deze krant, voor meer acties. Indien er plannen zijn voor bouwen, verbouwen, renoveren of verfraaien van de woning dan is een bezoekje tijdens Tweede Paasdag zeker een aanrader. De open dag duurt van 10.00 tot 16.00 uur. De koffie staat klaar. Van Vliet Kunststoffen is te vinden aan de Kerkstraat 65a te Zeeland. Bel voor meer informatie naar 0486 45 37 78 of kijk op www.vanvlietzeeland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant