Epic Motorrijschool in Odiliapeel heeft openingsacties.
Epic Motorrijschool in Odiliapeel heeft openingsacties.

Openingsacties Epic motorrijschool in Odiliapeel

Algemeen 1.763 keer gelezen

ODILIAPEEL | Sinds februari is Joost van den Akker de trotse eigenaar van Epic motorrijschool in Odiliapeel, de enige motorrijschool in de regio, en verzorgt hij met veel plezier motorrij- en bromfietslessen. Om iedereen kennis te laten maken met de motorrijschool heeft Joost fraaie openingsacties.

Joost heeft al ruim 25 jaar motorervaring op de teller. Als motorrijder en instructeur wil hij zich verder en blijvend ontwikkelen om nog beter te kunnen aansluiten op de behoeftes van zijn leerlingen. Daarom koos hij om KNMV-gediplomeerde KGI-motorrijinstructeur te worden. "Door de opleiding geef ik aspirant-motorrijders meer dan alleen de basisvereisten die nodig zijn voor het motorrijbewijs." Dit betekent dat hij jaarlijks wordt bijgeschoold op dit vakgebied. "Zo streef ik er naar de rijvaardigheid boven het gewenste examenniveau te brengen zodat leerlingen met vertrouwen het examen tegemoet kunnen zien. De enige goede manier om een leerling te begeleiden is dan ook op de motor. Ik rijd om die reden in principe op de volgmotor achter de leerling aan en geef geen les vanuit de auto."

Het opleidingstraject voor motorrijlessen wordt opgestart met een intake les, waarna wordt bepaald welke van de drie Epic-lespakketten het beste past. Alternatieven zijn met Joost te bespreken. Joost heeft twee Epic openingsacties in petto. Bij aanmelding voor motorrijlessen kunnen 10 gelukkigen een AVB-pakket (voertuigbeheersing) voor geen 472 maar 395 euro krijgen. Hierbij zijn 6 uur rijles, een AVB-praktijkexamen en Motor Theoriepakket inbegrepen. Ook heeft Joost een openingsactie voor de bromfiets. Een 50cc pakket met een praktijkexamen, 5 uur rijles en een voucher voor 1 uur gratis autorijles is nu geen 463 maar 349 euro. Info: www.epicmotorrijschool.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant