Afbeelding

Hullie waterspeeltuin open tijdens meivakantie

Algemeen 1.131 keer gelezen

UDEN | Tijdens Hullie meivakantie is iedereen weer van harte welkom om te komen genieten van alle attracties en heerlijkheden bij Hullie. En op dagen met mooi weer opent ook Hullie waterspeeltuin zich weer. "De grootste voldoening zit hem er dan in dat je ziet dat iedereen geniet."

Bij Hullie is het varken weer terug, maar dit keer als waterattractie. Ook is er een tractor waar uit alle kanten water komt. Er zit zelfs een waterglijbaan aan vast. En wat te denken van twee van die grote emmers met water die elke keer weer naar beneden vallen. Ook de twee shooters zorgen voor veel plezier.

Ouders kunnen rondom Hullie waterspeeltuin loungen of op de ligbanken plaats nemen. Ze kunnen dan genieten van een heerlijk tropisch drankje en van de gerechten bij Hullie. Kortom: ook met mooi weer kun je bij Hullie terecht met je zwemkleding en handdoek. Tijdens Hullie meivakantie is Hullie geopend van vrijdag 20 april tot en met zondag 6 mei van 10.00 tot 19.00 uur. Op Koningsdag 27 april en op de zondagen is Hullie geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
 

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant