Afbeelding

D'n Hof van de Toekomst viert eerste lustrum

Algemeen 1.386 keer gelezen

UDEN | D'n Hof van de Toekomst viert op zaterdag 21 april zijn eerste lustrum. Die dag is het groot feest op D'n Hof aan de Hoevenseweg 3a in Uden. Met heel Uden willen we vieren wat we in vijf jaar hebben opgebouwd en bereikt. Iedereen is welkom.

Vijf jaar geleden op 22 april vond de feestelijke opening van D'n Hof van de Toekomst plaats. Het was een van de eerste projecten van Udenaar de Toekomst. Het jubileumfeest duurt van 12:00 tot 17:00 uur, met muziek, hapjes, drankjes en een feestelijke markt, waar veel moestuinplantjes en streekproducten te koop zijn. Natuurlijk zijn er kinderactiviteiten en rondleidingen.

Respect
Burgemeester Hellegers zal 's middags, net als vijf jaar geleden, een fruitboom planten. Udenaren zullen op de feestelijke markt de vele mogelijkheden van lokaal duurzaam produceren én leven presenteren. Respect voor de omgeving, voor de natuur en voor elkaar, dat staat centraal. Alle oud-leden zijn welkom, ook al ben je niet meer actief.

Behalve voor de standhouders is er géén parkeermogelijkheid voor auto's in en rondom D'n Hof. Dus kom zoveel mogelijk met de fiets of te voet. Komt u met de auto, parkeer dan bij het kerkhof en loop via het park. Voor actuele info: kijk op de website: www.dnhofvandetoekomst.nl/lustrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant