Afbeelding

Unieke parkeeractie in Udens centrum: Park+Wash

Zakelijk 3.963 keer gelezen

UDEN | Een unieke parkeeractie start vandaag in het Udense centrum. Wie een parkeerticket koopt, krijgt korting op een wasbeurt bij Carwash Uden. Ondernemer Wim van der Aa zet het Udense centrum met deze actie nog meer op de kaart. "Met Park+Wash trekken we meer mensen naar het centrum en de actie past goed in onze strategie 'steeds meer schone auto's in Uden'!"

De parkeerautomaten in het centrum zijn zo aangepast dat ieder ticket is voorzien van een kortingscoupon van 2 euro op het wasprogramma 'Intensief' bij Carwash Uden. Hoe lang iemand parkeert maakt niet uit. De coupon (die ook gebruikt kan worden door waspashouders) is alleen op de dag van parkeren in te leveren bij de wasstraat aan de Industrielaan. Carwash Uden is doordeweeks geopend van acht uur 's ochtends tot acht uur 's avonds, op zaterdag van acht tot zes en op zon- en feestdagen van tien tot zes. De actie geldt op zijn minst voor de komende maanden bij alle betaald parkeerlocaties in en rondom het centrum, met uitzondering van parkeergarage Promenade.

Schoner Uden
"Groen en duurzaamheid zijn belangrijke termen voor zowel Carwash Uden als de gemeente Uden", vertelt Wim van der Aa, eigenaar van de wasstraat. "Met Carwash Uden bedenken we leuke en creatieve acties rondom dit thema die zowel voor ons als voor de consument interessant zijn. Met de Park+Wash actie maken we het centrum niet alleen aantrekkelijker voor Udenaren, maar ook voor mensen van buitenaf. Daarnaast helpen we mee aan een schoner Uden én winkelen wordt nu nog meer een feestje." 

Over Carwash Uden
Carwash Uden is een milieuvriendelijke en moderne kettingwasstraat, die sinds eind 2015 is gevestigd aan Industrielaan 27 in Uden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht. Er zijn vier verschillende programma's: Intensief (15 euro), Polish (13,50 euro), Wax (11 euro) en Basis (7,50 euro). Waspashouders krijgen korting op de programma's, ze betalen bijvoorbeeld voor het programma Intensief 13,50 euro. Na iedere wasbeurt kan men gratis de auto stofzuigen. Meer informatie vind je op www.carwashuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant