Afbeelding
Foto: Margot de Heide

Ga voor niets minder dan The Full Monty in Markant Uden

Kunst en cultuur 734 keer gelezen

UDEN | De Oscarwinnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker en de musical werd een wereldhit: The Full Monty. Overal worden de mannen die het aandurven om niet alleen in het leven, maar ook op het toneel 'the full monty' te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs geniet het publiek van Markant Uden op donderdag 3 mei van deze hitmusical.

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty.
Cast
De hoofdrol wordt gespeeld door Joey Ferre die vooral bekend is van zijn hoofdrol in Saturday Night Fever. Hij won deze rol door zijn deelname aan de zoektocht op televisie. Daarnaast heeft Joey ook een rol gespeeld in onder anderen Grease en Body Language. Naast Joey Ferre spelen onder anderen ook Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Dennis Willekens een rol in The Full Monty.

Ladies Night
Markant Uden trakteert op een ladies night mét meet & greet met de cast. Kans maken? Kijk dan op de Facebookpagina van Markant Uden voor meer informatie. The Full Monty begint om 20:15 uur. Tickets kosten 34,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant