Acteurs van de thrillerkomedie WIJN
Acteurs van de thrillerkomedie WIJN

Thrillerkomedie WIJN op 29 april in Markant Uden

Algemeen 645 keer gelezen

UDEN | Vrienden die af en toe een flesje met elkaar opentrekken blijven langer bevriend. Hoewel… Op zondag 29 april nemen zes acteurs het publiek mee in een wijn doordrenkte avond met de thrillerkomedie WIJN. Een avond waarop alles nét even anders loopt dan verwacht.

Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. Gezellig? Nou nee, want de sfeer is gespannen: Charles en Charlotte zijn uit elkaar gegroeid, Marja en Charlotte mogen elkaar niet en Charles heeft een wel heel bijzonder moment gekozen voor de wijnavond dit jaar. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, loopt de boel compleet uit de hand. Want met drank in de man (of vrouw) liggen de geheimen snel op tafel. WIJN is de opvolger van de succesvolle thrillerkomedie Hartstocht uit 2016.

WIJN begint om 20:15 uur. Tickets kosten 29,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant