Afbeelding

De Karawanken maakt zich op voor concerten

Kunst en cultuur 892 keer gelezen

UDEN | Mannenkoor de Karawanken kan terugzien op een succesvolle serie van vier jubileumconcerten, De Maashorst Suite, in de afgelopen maanden november en januari in de gemeenten Uden, Bernheze, Landerd en Oss. Nu maakt het mannenkoor zich op voor twee concerten.

Meer dan 1000 bezoekers konden tijdens de concerten genieten van een keur van liederen, terwijl intussen beelden van natuurgebied de Maashorst getoond werden.

Zangweekend
Het eerstvolgende concert is een lenteconcert in Escharen. Samen met Stadskoor Grave, een gemengd koor, en popkoor Landante uit Reek wordt een gevarieerd programma geboden. Het concert wordt gegeven op zondagmiddag 22 april in het Dorpshuus te Escharen, aanvang 14.30 uur. Vervolgens staat een zangweekend in de steigers.

Workshop
Om nieuwe leden enthousiast te maken voor mannenkoorzang vindt er op zaterdag 23 juni van 10.00 tot 16.00 uur een workshop plaats in de Sprong in Volkel. De bekende bas-bariton Marco Bakker geeft dan een masterclass voor de leden van de Karawanken, maar vooral ook voor andere mannen die belangstelling hebben en overwegen lid te worden.

Concert
Op zondag 24 juni om 15.00 uur wordt er dan samen met Marco Bakker en het te vormen projectkoor een concert gegeven in de Kruisherenkapel Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant