Spelmoment uit de wedstrijd Nooit Gedacht - Berghem Sport
Spelmoment uit de wedstrijd Nooit Gedacht - Berghem Sport Foto's Jo van Herpen
video

3D: Nooit Gedacht grossiert in het missen van kansen, vijfde zege van Berghem Sport op rij

Voetbal 2.127 keer gelezen

Veel voetbal weer op de donderdagavond. Boekel Sport won met 1-2 bij Vianen Vooruit. Nooit Gedacht trainer Wolf Wannet baalde behoorlijk van het aantal gemiste kansen in het verloren duel met Berghem Sport. Met slechts vier basisspelers aangevuld met spelers uit JO 19 en tweede elftal verloor Handel ook van Hapse Boys met 4-0.

Nooit Gedacht verloor thuis van Berghem Sport met 1-2. Na een 0-0 ruststand vielen de treffers in de tweede helft. Nooit Gedacht domineerde maar het was Berghem Sport dat scoorde door Jeffrey Duif. Zes minuten later ging de bal op de stip Frank van Herpen was het die de gelijkmaker mocht scoren. Trainer Wolf Wannet: "Eigenlijk kan ik mijn team niets verwijten, ze hebben zich prima aan de afspraken gehouden, maar als je zulke kansen niet weet om te zetten in doelpunten dan win je geen enkele wedstrijd. We gaan gewoon door al gaat het vele voetbal, waar we van wisten dat die serie zou komen, ons danig parten spelen." In de slotfase was het Jeffry van Oss die de winnende binnenschoot en Berghem Sport aan de vijfde zege achtereen hielp. Berghem Sport lijkt positief op hol geslagen, wie gaat ze stoppen? Zondag wacht Excellent in Oploo.

De 1-1 van Frank van Herpen uit een strafschop

Hapse Boys – Handel 4-0
Het kan dus toch! In eigen huis pakte Hapse Boys donderdagavond eindelijk de overwinning waar de ploeg al weken tegen aan hikt. Handel werd het slachtoffer van de Hapse dadendrang. In de eerste helft waarin de bezoekers uit Handel voor rust iets sterker waren, nam Hapse Boys de leiding door Rens Thijssen die een mooie voorbereiding van Tom Meijer afrondde. De Boys kregen voor rust de kans op 2-0 nadat de bal op de stip ging omdat keeper Tijmen Brouwer een slaande beweging naar een Hapse speler maakte, en de rode kaart kreeg. Emile Jans miste van elf meter.Tegen tien Handelaren bleef Hapse Boys na rust bij de les. Job Kemperman tilde de score naar 2-0. Rens Thijssen (weer op aangeven van Tom Meijer) zorgde voor de 3-0. Wouter Peters Weem maakte het kwartet vol. "Eindelijk een overwinning. Hier word ik vrolijk van. We laten wekelijks zien dat we mee over kunnen maar verliezen wel steeds. Dit geeft moed voor de wedstrijd van zondag in Siebengewald tegen Stormvogels", aldus een gelukkige trainer Johan Vullings.