Afbeelding
Foto: Facebook Bella Decoration

Pop Up Store Bella Decoration in Udens centrum

Zakelijk 3.026 keer gelezen

UDEN | De Pop Up Store van Bella Decoration is vanaf gisteren te vinden aan de Markstraat 39 van Uden. Het is een winkel met allerlei lifestyle producten, van home deco tot kleding.

Zo zijn er bijvoorbeeld geurkaarsen, schapenvachten of leuke Ibiza Style producten te vinden. Michelle van Dijk, een jongedame met veel ambities, is de eigenaresse van Bella Decoration, Zij maakt regelmatig gebruik van Pop Up stores. De afgelopen tijd verbleef ze met haar winkel in Eindhoven en Nijmegen. "De kans om een aantal maanden midden in het centrum van Uden te zitten is geweldig", vindt ze. "Winkelend publiek wil graag winkels zien en geen lege panden." De officiële opening was op dinsdag 1 mei, maar tijdens het inrichten en het prijzen van de spullen afgelopen zondag, deed ze de winkel al open. "Het winkelend publiek kwam massaal binnen en was erg enthousiast."

Actie
Met Moederdag in het vooruitzicht zijn er veel leuke Moederdag acties. Ook kunnen klanten die dit artikel uitknippen en meenemen naar de Pop Up Store een aardigheidje verwachten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant