De Bewonersraad
De Bewonersraad

Eerste bijeenkomst Bewonersraad Area in het teken van het huurbeleid

Wonen 1.399 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | De Bewonersraad van Area houdt op dinsdagavond 22 mei haar eerste Algemene Huurders Bijeenkomst (AHB) in 2018, op de Noordkade in Veghel. 

Het thema van de avond is 'Wonen is vooruitzien'. Deze AHB staat volledig in het teken van het huurbeleid van Area, waarin de Bewonersraad adviseert. Een stevig onderwerp waarbij de veel besproken huuraanpassingen, die ingaan op 1 juli 2018, centraal staan en alle aandacht krijgen. Op uitnodiging van de Bewonersraad geeft Jan van Vucht, directeur bestuurder Area, een toelichting op het huurbeleid van Area en de visie die daarachter zit. Vervolgens geeft de Bewonersraad van Area haar reactie hierop.

Eerlijke, betaalbare huren
De Bewonersraad is de stem van alle huurders naar Area. Zij is meer dan ooit een serieuze gesprekspartner in de keten visie – beleid – strategie en uitvoering bij Area. Zij staat voor eerlijke, betaalbare huren in combinatie met de maximaal haalbare woonkwaliteit voor alle huurders. Daarvoor maakt de Bewonersraad zich permanent hard en op deze AHB zal duidelijk worden op welke wijze. De avond wordt tot slot opgeluisterd door Quadruppel, zangers van de Udense Musical.

Na afloop is er, onder het genot van een drankje, voor de bezoekers volop tijd voor napraten en discussiëren met de leden van de Bewonersraad over het thema van die avond. Huurders van Area kunnen zich met vermelding van hun n.a.w. gegevens, telefoonnummer en email adres aanmelden via secretariaat@areawonen.nl of info@bewonersraad-area.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant