Afbeelding

Intersport Superstore Uden voorziet wandelaars van deskundig advies

Zakelijk 1.542 keer gelezen

UDEN | Intersport Superstore Uden houdt op dinsdag 29 mei een wandelinfoavond met nuttige informatie over wandelen.

Nederland is een wandelland bij uitstek. Niet alleen tijdens de befaamde Vierdaagse van Nijmegen lopen Nederlanders warm voor deze tak van sport, het hele jaar door trekken tienduizenden mensen de wandelschoenen aan. Ook dan geldt; een goede voorbereiding is het halve werk. Velen nemen echter een loopje met die goede voorbereiding. Wie van de ene op de andere dag veel meer kilometers loopt dan hij of zij gewoon is, kan van een koude kermis thuiskomen. Ook wandelen vergt namelijk training. En schoenen of kleding die irriteren, kunnen het plezier ook flink bederven.

Wandelinfoavond
Intersport Superstore Uden is een van de grootste wandelspecialisten van Nederland. Om dit specialisme nog een eens extra te onderstrepen, maar ook om aan te geven dat Intersport Superstore graag betrokken is bij de wandelsportbeoefenaars, houden zij op dinsdag 29 mei om 19.30 uur een wandelinfoavond. In samenwerking met een drietal experts zal er op verschillende vlakken nuttige informatie verstrekt worden. Een gids van natuurgebied de Maashorst komt alles vertellen over leuke wandelroutes en de hotspots van het natuurgebied in onze omgeving. Een expert van het Icepower komt uitleg geven over blessurepreventie en blessure behandelingen bij meerdaagse wandeltochten. De volgende gastspreker is iemand van Hanwag die alles kan vertellen over wandelschoenen in breedste zin van het woord, maar ook alles over het gebruik hiervan met items zoals comfort, demping, steun, grip en afwikkeling. Inloop is vanaf 19.00 uur. Vooraf aanmelden kan via www.intersportsuperstore.nl of 0413 33 29 44. 

Intersport Superstore Uden
Bij Intersport Superstore Uden vind je de grootste wandel en outdoorafdeling van Zuid-Nederland. Naast productkennis en expertise hebben ze schoenen in alle soorten en maten, maar ook functionele kleding en accessoires zoals rugzakken en wandelstokken. Daarnaast hebben ze speciale voetmeetapparatuur die eventuele loopongemakken in kaart brengt waarna een optimaal schoenenadvies gegeven kan worden.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant